Pages

26 Eylül 2012 Çarşamba

Deichmann Halle Berry Koleksiyon


Ünlü bayan aktristlerin başında gelen oscar ödüllü yıldız <strong>Halle Berry</strong> baştan çıkarıcı ruhunu yansıttığı söylediği New York esintili modellerden oluşan 2012-2013 Sonbahar/ Kış Fifth Avenue Koleksiyonu <strong>DEICHMANN</strong>’da karşımıza çıktı.

Hollywood’un yakından takip edilen stil ikonlarından biri olan Halle Berry, DEICHMANN’a özel olarak tasarladığı birbirinden şık ve çarpıcı ayakkabı koleksiyonu ile metropol kadınını günlük hayatta ya da kırmızı halıda esrarengiz ve bir o kadarda güzel bir yolculuğu keşfetmeye davet ediyor.

Ünlü yıldızın ayakkabılarım olmadan asla sloganıyla hayat bulan Fifth Avenue Koleksiyonu, romantikliğin cezbedici masumiyetini resmen ayaklara taşınıyor.Yeni ayakkabı koleksiyonu 40 modeliyle 40 farklı ayrı hikaye sunarak sonbaharda biz kadınların ayaklarını yerden kesiyor.

Koleksiyon arasından seçilen en gözde modellerinden biri olarak öne çıkan Chelseabotlar, maxi boy bağcıklı deri çizmeler ve bootieler sade stilinden hiçbir zaman ödün vermeyenlerin ilk sırada tercihi oluyor. Sezonun trendy olan tek renkli kıyafetlerle kombinlenerek kontrast yaratan krokodil desenli topukluların yeşil ve kırmızı tonları göz kamaştırıyor.Ayrıca cap toe topuklu ayakkabılar renk oyunlarıyla harmanlanarak kadının zarif ayaklarını ahenkli bir şekilde sarmalıyor.Modern ve yenilikçi çizgilerin özgür formlarla harmanlanmış modeli dolgu topuklular ise pastel tonların sıcak etkisini yeni sezona yansıtıyor.

0 yorum:

Yorum Gönder