Pages

20 Mart 2013 Çarşamba

2013 Büyük Beden Abiyeler


gece icin buyuk beden elbiseler

Büyük Beden Abiye Modelleri



Kilolu bayanlar elbise veya abiye alırlarken beğendikleri modelleri beden olarak genellikle bulamamaktadırlar. Bundan dolayı son yıllarda bu ihtiyaç doğrultusunda bayanlara özel büyük bedenli elbiseler tasarlanıp dikilmeye başlamıştır. Her sene modaya göre her kıyafet tipinde değişiklikler olmaktadır. Moda tasarımcıları her sene modaya uygun büyük beden kıyafet tasarımlarına da artık koleksiyonlarında yer vermektedirler.2013 büyük beden elbise modelleri canlı renkler düşünülerek tasarlanmaktadır. Uzun ve kısa modeller de genellikle en çok tercih ettikleri modeller arasında yer alıyor.


Kilolu bayanların bazılarının karın bölgesinde fazlalıklar olduğu için bu bayanlar tarafından belden bollaşan modeller daha çok tercih ettikleri aşikardır. 2013 büyük beden abiyeler arasında yer alan bu tarz tasarımlar basen bölgesini daha ince gösterdiği için bu sene en popüler ve çok tutulan modeller arasındadır. Bazı markalar bol kesimli elbise modelleri yerine vücuda oturan kumaşlarla farklı tasarımlar uygulayarak zarif abiye modelleri ortaya çıkarmaktadır. Büyük bedenli bayanlarda şık görünüm ön plana alınarak hazırlanmış olan kalem etekli elbise modeli de çok beğenilen bir model olarak vitrinleri süslemektedir. Ayrıca dantel işlemeler ve taş detayları yapılarak elbiseye gösteriş katılabilmektedir.


2013 büyük beden abiyeler arasında yer alan uzun uçuşan etekli abiyeler her sene moda olduğu gibi bu senede moda. Ayrıca taş ve boncuk işlemeleri ile zenginleştirilen tasarımlar çok satılan modeller arasında yer almaktadır. Çiçek desen uygulaması ve dantel kullanımı ile göğüs dekolteli hazırlanan büyük beden elbiseler kilolu bayanların şık görünümüne yardımcı olan kıyafetler olarak göz önüne alınmasında yarar vardır.


Büyük Beden Abiye Modelleri






thumbs buyuk beden abiye modelleri thumbs buyuk beden abiyeler thumbs cicekli buyuk beden abiyeler thumbs gece icin buyuk beden elbiseler thumbs gece buyuk beden abiye thumbs kahverengi buyuk beden elbise thumbs kirmizi buyuk beden abiyeler thumbs kirmizi buyuk beden elbise thumbs lacivert buyuk beden abiyeler thumbs lacivert saten buyuk beden elbise thumbs leopar desen buyuk beden elbise thumbs lila buyuk beden elbiseler thumbs mavi buyuk beden abiye thumbs mavi mini etek buyuk beden elbise thumbs moda buyuk beden elbiseler thumbs patlican moru buyuk beden elbise thumbs siyah cicekli buyuk beden elbiseler thumbs siyah saten buyuk beden elbise thumbs siyah straplez buyuk beden elbise thumbs tek omuz buyuk beden elbise thumbs yesil tasli buyuk beden abiyeler





buyuk beden abiye modelleri

buyuk beden abiyeler

cicekli buyuk beden abiyeler

gece icin buyuk beden elbiseler

gece buyuk beden abiye

kahverengi buyuk beden elbise

kirmizi buyuk beden abiyeler

kirmizi buyuk beden elbise

lacivert buyuk beden abiyeler

lacivert saten buyuk beden elbise

leopar desen buyuk beden elbise

lila buyuk beden elbiseler

mavi buyuk beden abiye

mavi mini etek buyuk beden elbise

moda buyuk beden elbiseler

patlican moru buyuk beden elbise

siyah cicekli buyuk beden elbiseler

siyah saten buyuk beden elbise

siyah straplez buyuk beden elbise

tek omuz buyuk beden elbise

yesil tasli buyuk beden abiyeler







2013 Büyük Beden Abiyeler

0 yorum:

Yorum Gönder