Pages

1 Nisan 2013 Pazartesi

Prenses Etek Gelinlik Modelleri


prenses etek gelinlik

Prenses Etek Gelinlik Modelleri



PRENSESİM SENSİN


Modanın değişmesi ile oldukça değişkenlik gösteren gelinlik modelleri her vücut tipine uygun olarak artık kolaylıkla tasarlanmaktadır. Bu senenin en çok tercih edilen modelleri arasında yer alan prenses etek gelinlik modelleri bayanları gayet şık göstermekle beraber bir kuğu misali bu en mutlu gününde sevdikleriyle bu anı paylaşmasına imkan vermektedir. Gelinliğin adı gibi düğün gecenizde prensesler gibi olmak istiyorsanız bu modeller hakkında bilgi edinebilirsiniz. Prenses tipi gelinlikler etek kısmının kabarıklığı ile hemen dikkat çekmektedir. Bu senenin modelleri arasında yer alan bu gelinlik modeli etek kısımları farklı boncuk işlemeleri ya da asimetrik kesimlerle zenginleştirilerek hoş bir görünüm kazandırılarak moda markaları tarafından tasarlanmıştır.


Prenses etek gelinlik modelleri çan etek şeklinde inen etek kısmında uygulanan dikey dikişler sayesinde daha uzun ve ince görünmenize yardımcı olacaktır. Bu modelde straplez ya da tek askılı- çift askılı tasarımlarla şıklığınızı ortaya çıkarmakla beraber farklı tarz sahibi olduğunuz hissini uyandırır. Minyon tipli ve kısa boylular için önerilen bu model her vücut tipine uygun olduğundan her bayanın tercih edebileceği bir model olarak bilinmektedir. Omuzlarınıza güveniyorsanız ve omuzlarınızı göstermek istiyorsanız sırt dekolteli ya da omuzları açık olan prenses gelinlik model tercihlerinden size en uygun olanları arasından seçiminizi yapabilirsiniz.


Büyük göğüslü bayanlar gelinlik seçimi yaparken oldukça tedirginlik yaşamaktadırlar; çünkü gelin adayları o gün bütün gözlerin üzerinde olacağını düşünmektedirler. Herkesin göğüslerine baktığını düşünerek rahat hareket edememekten şikayet ederler. Prenses etek gelinlik modelleri arasında yer alan v yakalı gelinlik seçiminizle boğazınızı geniş göstererek etrafınızdakilerin ilgisini gelinliğiniz ve sizin güzelliğinize doğru yönlenmesini sağlayabilirsiniz.


Prenses Etek Gelinlikler






thumbs 2013 prenses etek gelinlik thumbs chapel prenses etek gelinlikler thumbs dantelli cicekli prenses etek gelinlikler thumbs dantelli kabarik gelinlikler thumbs degisik prenses etek gelinlik thumbs gelinlik prenses etek thumbs islemeli prenses etek gelinlik thumbs kabarik balo prenses etek gelinlikler thumbs kabarik prenses etek gelinlik thumbs prenses etek gelinlik thumbs prenses etek gelinlikler thumbs prenses etekli gelinlik modelleri thumbs prenses gelinlik thumbs stil prenses etek gelinlikler thumbs tas islemeli dantelli prenses etek gelinlik thumbs tas islemeli prenses etek gelinlik modelleri thumbs tul prenses etek gelinlikler thumbs uzun kuyruk prenses etek gelinlik thumbs uzun prenses etek gelinlik thumbs yeni prenses etek gelinlikler





2013 prenses etek gelinlik

chapel prenses etek gelinlikler

dantelli cicekli prenses etek gelinlikler

dantelli kabarik gelinlikler

degisik prenses etek gelinlik

gelinlik prenses etek

islemeli prenses etek gelinlik

kabarik balo prenses etek gelinlikler

kabarik prenses etek gelinlik

prenses etek gelinlik

prenses etek gelinlikler

prenses etekli gelinlik modelleri

prenses gelinlik

stil prenses etek gelinlikler

tas islemeli dantelli prenses etek gelinlik

tas islemeli prenses etek gelinlik modelleri

tul prenses etek gelinlikler

uzun kuyruk prenses etek gelinlik

uzun prenses etek gelinlik

yeni prenses etek gelinlikler







Prenses Etek Gelinlik Modelleri

0 yorum:

Yorum Gönder