Pages

24 Kasım 2011 Perşembe

Ugg Çizme Modelleri


Ugg Collectıon Avusturalyalı bir ayakkabı firması olarak günümüzdede Türkiyedeki yerini almaya başladı.Hakiki deri ve süet kullanarak tasarlanan ayakkabı,bot ve çizmeler,kendi çizgisini bozmadan modaya uyarlanarak üretilmektedir.Kaliteli ürün ve bol çeşit yelpazesine sahip Ugg Ayakkabılar,ülkemizde fazla sayıdaki mağazalara ulaşmayı başarmıştır.Bu kış sezonunun en trend bootieleri ve çizmeleri spor tarzındada üretilmekte.Yani ister,spor ister klasik her zevke uygun ayakkabı ve botları Koleksiyonda bulabilirsiniz.Ayrıca zengin çanta modelleriylede ayakkabı veya bootielerinize uygun bir çanta,Ugg Collection’dan alabilirsiniz.


Ugg Çizme Modelleri

20 Kasım 2011 Pazar

Fabrika Giyim Elbise Modelleri


Fabrika mağzası yine kadının güzelliğini ve şıklığını ortaya çıklaran bir koleksiyon ile karşımızda.Sürekli kendini yenileyen fabrika yeni ürünleri;ceket,trençkotlar,gömlekler,elbiseler,jeanler,etekler ve kaban modelleri ile çok şık kombinler tasarlamış.Soğuk bir kış gününde bile bayanlara nasıl şık olabileceklerini göstermekte.Deri kemerlerle süslenmiş kabanlar bu kışın trendlerinden olacak gibi.

Fabrika Giyim Elbise Modelleri

Forever Giyim Koleksiyonu


Forever sonbahar kış koleksiyonu leopar deseninini yansıtıyor.Etek,ceket,kaban,yelek, şort, pelerin ve tayt gibi trend parçaların yer aldığı koleksiyonda, dantel detayı da dikkat çekiyor. Örgü bereler, renkli kaşkollar ve bele bağlanan kemerlerle koleksiyon renklendirilmiş.

Forever Giyim

Lazaro Gelinlik Modelleri


Lazaro koleksiyonunda çarpıcı çiçek bezemeleri ve el-boncuk,nakış işleriyle süslenmiş.Geleneksel Lazaro stilinde,kap kollu, taraklı yaka,pilili tül trenler ve dantel aplikeler ile bezenmiş.İşlemeli danteller,ipek saten gibi kumaşlar,ipek organze ve tüllerle Gelinliğin etekleri tasarlanmış.

Gelinlik Modelleri

Elbise Kombinleri


Günlük yada özel bir gecede giyebileceğiniz birbirine uygun tasarımlar sunuyorum sizlere.Elbiseden ayakkabılara,takılara,çantalara kadar uyumlu modellerle kendi şıklığınızı ortaya çıkarın.2012 trend kıyafetlerle renk uyumunu yakalayın.Pembe,saks mavi,pudra,vizon renklerinin bu sezonun modası olduğunu unutmayın.

Elbise Kombinleri

Abiye Modelleri




2012 yazının saten abiyeleri ve çok farklı dizayn ve modelleri bir arada sunuyor.Kendisine özen gösteren bakımlı bayanların başlıca tercihlerinden olan abiye modelleri , straplez abiyeler,saten abiyeler aynı zamanda kokteyl elbise modellerinde tercih edilebilir.

2012 Abiye Modelleri ;