Pages

30 Kasım 2013 Cumartesi

Kısıtlı Bütçeyle Düğün Nasıl Yapılır

-Düğün birçok çifti kara kara düşündürmektedir. Çünkü düğün demek para demektir. Para yapılmadan yapılan düğünlerin eksik ve kötü olduğu düşünülür. Ancak bu düşünce tamamen yanlıştır. Kısıtlı bütçe ile tamamen uygun fiyatlı bir düğün yapmak mümkündür.

Çok Para Harcamadan Düğün Yapmak Mümkün Mü...
Kısıtlı Bütçeyle Düğün Nasıl Yapılır - Demet Gelinlik Modelleri

Tony Bowls Gelinlik Modelleri

-Amerikan Stilist olan Tony, Tony Bowls Paris, Tony Bowls Le Gala, Tony Bowls Evenings, Tony Bowls Shorts, Tony B collections koleksiyonlarından sonra Tony Bowls Bridal(Tony Bowls Gelinlik) koleksiyonunu da Mon Cheri için tasarladı.
Tony Bowls Dantelli Gelinlik
Tony Bowls büyülü dokunuşlarıyla ...
Tony Bowls Gelinlik Modelleri - Demet Gelinlik Modelleri

28 Kasım 2013 Perşembe

Nostaljik Gelin Arabası Tercihi

-Gelin arabası tercihi düğünün en önemli ayrıntılarından birisidir. Gelinin düğün mekanına güzel bir araç ile gitmesi amaçlanır. Gelin arabaları seçimi tamamen çiftin kendi istek ve zevklerine uygun bir şekilde kiralanmaktadır.

Gelin Arabalarında Nostaljik Dokunuşlar
Son yıllarda gelin arabal...
Nostaljik Gelin Arabası Tercihi - Demet Gelinlik Modelleri

27 Kasım 2013 Çarşamba

Versace Haute Couture 2013-2014 Sonbahar-Kış Koleksiyonu [Paris]

-1978′de Milan, İtalya’da kurulan Versace, dünyada moda sektöründe en çok konuşulan markalar arasında. Paris moda haftasında 2013-2014 Sonbahar Kış Koleksiyonlarını sergileyen Versace yine adından çok söz ettireceğe benziyor. Versace Haute Couture, yani kişiye özel sadece bir adet üret...
Versace Haute Couture 2013-2014 Sonbahar-Kış Koleksiyonu [Paris] - Demet Gelinlik Modelleri

25 Kasım 2013 Pazartesi

Vucut Tipine Göre Damatlık Seçimi Nasıl Yapılır

-Bir düğünde gelin kadar damatta önemlidir. Bu açıdan gelinlik seçimine verilen önem aynı şekilde damatlık seçimine de verilmektedir. Damatlık seçimi kolay gibi görünse de oldukça uğraştırıcı ve detayları olan bir seçimdir.

Gelin ve Damadın Dügündeki Uyumu
Damatlık seçimi için öncelikli olara...
Vucut Tipine Göre Damatlık Seçimi Nasıl Yapılır - Demet Gelinlik Modelleri

24 Kasım 2013 Pazar

Christian Louboutin Gelin Ayakkabıları

-Christian Louboutin, 1963 yılında doğan bir Fransız ayakkabı tasarımcısıdır. Tükiye’de İstanbul Nişantaşı ve yine İstanbul İstinyePark da mağazası bulunan Christian Louboutin’in gelin ayakkabı modellerinde de oldukça şık tasarımlara sahip koleksiyonları vardır.
Christian Louboutin A...
Christian Louboutin Gelin Ayakkabıları - Demet Gelinlik Modelleri

22 Kasım 2013 Cuma

Nedime Kıyafeti Nasıl Olmalıdır

-Sevdiğimiz insan ile hayatımızı birleştirdiğimiz ve yeni bir hayata doğru önemli bir adım attığımız bu en mutlu günümüzde her zaman yanımızda olan dostlarımızın önemi çok büyüktür. Bu günde özellikle gelinin arkadaşları büyük destek sağlamaktadır.

Düğünün Olmazsa Olmazları Nedimeler
Gelinin nedi...
Nedime Kıyafeti Nasıl Olmalıdır - Demet Gelinlik Modelleri

21 Kasım 2013 Perşembe

Mikaella Gelinlik Modelleri

-Gelinlik sektöründe 70 yılı aşkın tecrübesiyle, 1937 yılından beri boy gösteren Mikaella Gelinlik(Mikaella Bridal) her yıl birbirinden güzel gelinlikleri gelin adaylarıyla buluşturuyor.
Mikaella Dantelli Gelinlik Modeli
Cazip fiyatlarla yüksek kaliteli gelinlik anlayışını benimseyen Mikaella Geli...
Mikaella Gelinlik Modelleri - Demet Gelinlik Modelleri

19 Kasım 2013 Salı

Kır Düğününde Hangi Kıyafetler Tercih Edilmelidir

-Yaz aylarının gelmesi ile birlikte yapılan düğün sayısı artış göstermiştir. Bu sayede oldukça geniş bir düğün kategorisi oluşturulabilir. Pek çok bayanın hayali yazın evlenmektir. Çünkü yazın kır düğünü yapılarak oldukça şık bir düğün organizasyonu hazırlanabilir. Bu şekilde yazın gidilecek düğün...
Kır Düğününde Hangi Kıyafetler Tercih Edilmelidir - Demet Gelinlik Modelleri

18 Kasım 2013 Pazartesi

Oscar de la Renta Gelinlik Modelleri

-Oscar de la Renta Dominik Cumhuriyeti’nde goğup büyüyen, okumak için gittiği İspanya’da moda ile tanışan ve birçok başarılı moda tasarımına imza atan, bir çok ödül alan 1932 doğumlu bir moda tasarımcısıdır. Oscar de la Renta elbise modellerinin yanında oldukça beğenilen zarif gelinlik...
Oscar de la Renta Gelinlik Modelleri - Demet Gelinlik Modelleri

16 Kasım 2013 Cumartesi

Düğün Hazırlığı İçin Püf Noktalar

-Düğün evlenen çiftler için oldukça önemlidir. Düğünün kusursuz bir şekilde geçmesini isteyen çiftler oldukça büyük bir telaş ve stres yaşamaktadırlar. Bu nedenle her şeyin kusursuz bir şekilde olması için oldukça yorucu bir tempoya ayak uydurmaları gerekmektedir.

Düğün Hazırlığını Kolaylaştıran...
Düğün Hazırlığı İçin Püf Noktalar - Demet Gelinlik Modelleri

15 Kasım 2013 Cuma

Mint Yeşili Elbise Modelleri

-Mint(su) yeşili son zamanlarda moda tasarımcıları tarafından sıkça kullanılan ve bayanların en çok rağbet ettiği renk tonlarından biri. Mint yeşili elbise modelleri de mint yeşili modası etkisinin elbise modelleri üzerindeki yansıması olarak vitrinleri süslüyor.
Mint Yeşili Taşlı Yeni Moda Elbise...
Mint Yeşili Elbise Modelleri - Demet Gelinlik Modelleri

13 Kasım 2013 Çarşamba

Hesaplı(Düşük Bütçeli) Düğün Merasimi Nasıl Yapılır

-Düğün evliliğe atılan son ve en ciddi adım olarak ifade etmektedir. Her bayanın hayallerini süsleyen bir düğün vardır. Ancak son yıllarda düğün yapmak sanıldığı kadar kolay değildir. Düğün oldukça detaylı bir organizasyonu beraberinde getirmektedir. Bu açıdan özenli davranmak ve bu iş için belirl...
Hesaplı(Düşük Bütçeli) Düğün Merasimi Nasıl Yapılır - Demet Gelinlik Modelleri

12 Kasım 2013 Salı

Ateş(Alev) Kırmızısı Elbise Modelleri

-Ateş(alev) kırmızısı elbise modelleri, son zamanlarda en moda renkler ve kombinler arasında göze en çok çarpan renk tonu olan ateş kırmızısı renk tonunu taşıyan elbiselerin yer aldığı katalogların değişmez kıyafetleri arasında gösteriliyor.
Ateş(Alev) Kırmızısı Desenli Elbise
Alev kırmızısı elbis...
Ateş(Alev) Kırmızısı Elbise Modelleri - Demet Gelinlik Modelleri

10 Kasım 2013 Pazar

Gelinliğe Uygun Gelin Buketi Seçimi

-Gelinliğin en önemli tamamlayıcı aksesuarlarından birisi de gelin buketidir. Gelin buketi bir gelinliği olduğundan daha hareketli bir hale getirebilir. Küçük ancak etkili bir aksesuardır. Gelin buketi seçimi sırasında gelinliği yansıtacak bir görünümde olmasına dikkat etmeliyiz.

Gelin Buketi Se...
Gelinliğe Uygun Gelin Buketi Seçimi - Demet Gelinlik Modelleri

9 Kasım 2013 Cumartesi

Kobalt Mavisi Elbise Modelleri

-Kobalt mavisi elbise modelleri, son zamanların kobalt mavisi modası rüzgarından etkilenen moda tasarımcılarının tasarladığı çantaların yer aldığı koleksiyon ve kataloglarda boy gösteriyor.
Kobalt Mavisi Fırfırlı Nişanlık Elbisesi
Mavi renginin en çok ilgi gören renk tonlarından biri olan kobalt m...
Kobalt Mavisi Elbise Modelleri - Demet Gelinlik Modelleri

7 Kasım 2013 Perşembe

Gelinlik Nasıl Yıllarca Saklanır

-Bayanlar için en mutlu oldukları ve sevdiği insan ile hayatını birleştirdiği o düğün günü asla unutulmaz. Dolayısı gelinliklerini de kolaylıkla unutmazlar. Gelinlik bir kadın için oldukça değerlidir. Saklamak ve uzun yıllar sonra çocuklarına hatta torunlarına göstermek isterler. Bu durumda gelinl...
Gelinlik Nasıl Yıllarca Saklanır - Demet Gelinlik Modelleri

6 Kasım 2013 Çarşamba

Christian Dior Haute Couture 2013-2014 Sonbahar-Kış Koleksiyonu [Paris]

-Adını markaya veren Fransız tasarımcı Christian Dior, Fransanın Granville kasabasında doğdu. Kurduğu moda evi şu an dünyanın adından en çok söz ettiren moda firmalarından biri oldu. Paris Moda Haftasında kabuğunu kıran tasarımlarıyla Haute Couture 2013-2014 Sonbahar-Kış Koleksiyonunu tanıtan Chri...
Christian Dior Haute Couture 2013-2014 Sonbahar-Kış Koleksiyonu [Paris] - Demet Gelinlik Modelleri

4 Kasım 2013 Pazartesi

Düğün Mekanı Seçimi Nasıl Yapılır

-Düğünün en önemli ayrıntısı düğünün yapılacak olan mekanıdır. Mekan olmadan düğün yapmak mümkün değildir. Düğün mekanları son yıllarda oldukça farklı alternatifler ile düğün sahipleri ile buluşmaktadır. Farklı yer önerileri ile düğün yapmak cazip bir fikir olarak değerlendirilebilir.

Güzel Bir ...
Düğün Mekanı Seçimi Nasıl Yapılır - Demet Gelinlik Modelleri

3 Kasım 2013 Pazar

THEIA Gelinlik Modelleri

-Yunan mitolojisinde, Titanlar’ın aydınlıktan sorumlu olan Theia adını taşıyan THEIA Gelinlik, farklı birbirinden güzel şık tasarımlarıyla gelin adaylarını büyülüyor.
Her yıl yeni koleksiyonlarıyla gelinlik modasında adından söz ettiren THEIA, abiye ve elbise modelleri tasarımlarıyla da dikk...
THEIA Gelinlik Modelleri - Demet Gelinlik Modelleri

1 Kasım 2013 Cuma

Pelerinli Tesettür Elbise Modelleri

-Pelerinli giyim modası, pelerinli tesettür elbise modellerine de sıçradı. Pelerinli tunik, pelerinli feraceler, pelerinli ceketler. Kayra giyim, Tekbir Giyim, Zühre Giyim gibi tesettür giyim markalarının pelerinli tesettür elbise modelleriyle karşılaşabilirsiniz.
Birçok kıyafete uyarlanabilen pel...
Pelerinli Tesettür Elbise Modelleri - Demet Gelinlik ve Moda