Pages

21 Mart 2013 Perşembe

Saten Elbise Modelleri


saten elbise modelleri

Saten Elbise Modelleri



Biz bayanlar olarak davetlerde ve özel eğlencelerde parlak kumaşlardan yapılmış elbise tercihleri genellikle saten kumaşlı tasarımlardan yaparız. Eğlence olarak bilinen düğün, nişan, nikah törenleri, özel yemeklerde genel olarak saten elbise modelleri sıklıkla giyilmektedir. Saten kumaş parlaklığı ile yeterince dikkat çekmektedir. Bunun yanında bu elbisenin renk seçimi yapılırken dikkat çekici bir renk kullandığınız zaman örneğin (kırmızı gibi) girdiğiniz ortamda gerçekten büyüleyici bakışları kendinizin üzerinde toplayabilirsiniz.


Günlük elbise modelleri de saten kumaş kullanıldığı zaman gayet hoş bir görünüm kazandırılarak saten elbise modelleri kategorisine dahil edilebilmektedir. Yumuşak ve kaygan kumaş yapısı ile bilinen bu elbise modellerin tek sevilmeyen özelliği çok çabuk kırışıyor olmasıdır. Mini, askılı, straplez modellerde tasarlanan saten elbiseler sizi şık ve güzel gösteren elbiseler olarak bilinir. Saten elbiselerin bir bayanı şık göstermesinin yanında bayanlar rahat hareket edebilecekleri elbise tercihleri de yapmaktadırlar. Özel davetlere sık katılan bayanlar rahatlığı kullanacakları saten elbisede aramaktadırlar; fakat her zaman özel yemek ya da davetlere katılmayanlar için bu konu o kadar da önem taşıyan bir konu olmamaktadır.


Saten elbise modelleri hakkında bilgi edinebilmek amacıyla internetten de yararlanabilirsiniz. Mağazalara gitmeden önce modelleri araştırıp size yakışabilecek ya da moda olan modeller hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Saten modeller arasında asimetrik kesimlerle tasarlanan kısa elbise modelleri de çok tercih edilenler arasında yer almaktadır. Yılbaşı ve sevgililer günü ve özel geceler için tasarlanan kırmızı saten elbiseler bayanların vazgeçilmezleri arasında yer almaktadır.


Saten Elbiseler






thumbs ates kirmizi saten elbise thumbs beyaz askili saten elbiseler thumbs beyaz islemeli saten elbise thumbs beyaz roma saten elbise thumbs beyaz uzun saten elbise thumbs cicekli salas saten elbise thumbs dantel islemeli saten elbise thumbs dekolteli askili saten elbise thumbs derin dekolteli saten elbise thumbs gul kurusu saten elbise thumbs gullu saten elbise modelleri thumbs karamel rengi saten elbise thumbs kirmizi saten elbise thumbs kirmizi v yaka saten elbise thumbs krem islemeli saten elbiseler thumbs lacivert diz ustu saten elbiseler thumbs lacivert saten elbise modelleri thumbs mavi saten elbise thumbs mini etek saten elbise thumbs mini saten elbise thumbs moda saten elbiseler thumbs pembe saten elbise modelleri thumbs petrol rengi saten elbise thumbs saten elbise kombinleri thumbs saten elbise modelleri thumbs saten elbise thumbs saten elbiseler thumbs siyah beyaz mini saten elbise thumbs siyah mini sade saten elbise thumbs siyah saten elbise modelleri thumbs tek omuz saten elbise modelleri thumbs turuncu saten elbise modelleri





ates kirmizi saten elbise

beyaz askili saten elbiseler

beyaz islemeli saten elbise

beyaz roma saten elbise

beyaz uzun saten elbise

cicekli salas saten elbise

dantel islemeli saten elbise

dekolteli askili saten elbise

derin dekolteli saten elbise

gul kurusu saten elbise

gullu saten elbise modelleri

karamel rengi saten elbise

kirmizi saten elbise

kirmizi v yaka saten elbise

krem islemeli saten elbiseler

lacivert diz ustu saten elbiseler

lacivert saten elbise modelleri

mavi saten elbise

mini etek saten elbise

mini saten elbise

moda saten elbiseler

pembe saten elbise modelleri

petrol rengi saten elbise

saten elbise kombinleri

saten elbise modelleri

saten elbise

saten elbiseler

siyah beyaz mini saten elbise

siyah mini sade saten elbise

siyah saten elbise modelleri

tek omuz saten elbise modelleri

turuncu saten elbise modelleri







Saten Elbise Modelleri

0 yorum:

Yorum Gönder