Pages

17 Mart 2013 Pazar

Sağlıklı Saçlar için Öneriler


parlak saclar 4

Sağlıklı Saçlar için Öneriler



CANLI SAÇLAR


Bayanların dış görünümünde önem verdikleri konulardan biri de kuşkusuz saçlarıdır. Herkes bakımlı, dolgun ve sağlıklı saçlara sahip olmak için çok çabalar ve mümkün olan tüm yöntemleri kullanır. Sağlıklı saçlar için öneriler veren bakım uzmanları ve doktorlar saç bakımı konusunda çeşitli videolar ve makaleleri sosyal medyada sürekli paylaşmaktadırlar. Sağlıklı saçlardan kasıt özellikle saç diplerimizde meydana gelen kepek ve pullanmaların mümkün olduğunca önüne geçmek ve bunların bir daha tekrarlanmamasıdır. Ayrıca saçlarınızın dökülmemesi için alacağınız önlemler de saçlarınızın sağlıklı olması açısından mutlak suretle önemli ve gereklidir. Saç yağı ile saç diplerinize uygulayacağınız masaj saçlarınızı dinlendirerek hem parlaklık hemde sağlık katmaktadır.


Sağlıklı saçlar için öneriler duyduğumuz zaman çoğu zaman kendi uyguladığımız yöntemlerin yanlış olduğunun çoğu zaman farkına varırız. Çoğumuzun yaptığı ıslak saçları taramanın aslında yanlış bir yöntem olduğunu birçoğumuz bilmemektedir. Saçlarımız sıklıkla hafif bir şampuan ile yıkanmalı ve ıslak olarak kesinlikle taranmamalıyız. Beslenme alışkanlıklarımızda kendi sağlığımız açısından önem taşıdığı gibi saçlarımızın sağlıklı olması açısından da önemlidir. Hazır ve fazla abur cubur yiyeceklerin çok tüketilmesi saçlarımızın sağlıklı olmasına engel teşkil ettiğinden bu gibi besinlerden mümkün olduğunca uzak durmalıyız. Saçlarımızın sağlıklı olması için çinko, bakır, folik asit, B12 vitamini ve protein açısından zengin besinlerin tüketilmesi gerekmektedir.


Sağlıklı saçlar için öneriler veren kişiler hızlı kilo kaybının ve yanlış diyet programları uygulamalarında saçları olumsuz etkilediğini çoğu yerde söylemektedirler. Hızlı kilo kaybı ile saçlar çabuk kırılıp, dökülmekte ve incelip bunun sonrasında kaçınılmaz son olan cansız saçlara sebebiyet vermektedir. Aynı zamanda aşırı sigara ve alkol kullanımı da saçlarımızı olumsuz etkilemektedir. Uyku saatlerinizin düzenli olması da sağlıklı saçlarınız olmasını sağlamaktadır.Ayrıca elimizden geldiğince karbonhidrat ağırlıklı besin tüketiminden kaçınılmalıyız. Ayrıca stresten uzak durulmalı ve doktorumuzun tavsiye etmediği ilaçları kullanmamalıyız .


Sağlıklı Saçlar için Öneriler






thumbs canli saclar icin oneriler 5 thumbs canli saclar icin oneriler 9 thumbs dogal sac modelleri 8 thumbs parlak saclar 4 thumbs parlak saclar 6 thumbs saglikli sac modelleri 1 thumbs saglikli sac onerileri 2 thumbs saglikli saclar 10 thumbs saglikli saclar 3 thumbs uzun saglikli sac modelleri 7





canli saclar icin oneriler 5

canli saclar icin oneriler 9

dogal sac modelleri 8

parlak saclar 4

parlak saclar 6

saglikli sac modelleri 1

saglikli sac onerileri 2

saglikli saclar 10

saglikli saclar 3

uzun saglikli sac modelleri 7







Sağlıklı Saçlar için Öneriler

0 yorum:

Yorum Gönder